2021-12-20 07:46:14• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Karácsony közeledtével mások segítésére is egyre több időt szánsz

Napi horoszkóp december 20-ra a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Remélhetőleg hétfőn már nem kell dolgoznod, hanem a jól megérdemelt szabadságodat töltheted. Valószínűleg még mindig maradt ez-az, amit be kell szerezni, meg kell csináltatni, el kell intézni. Szerencsére az energiád mintha végtelen lenne, egy nap alatt annyi feladattal végzel, mint más egy hét alatt!
 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Kicsit agyonhajszoltnak érezheted magadat. Valahogy senki nem akar kímélni, ha munkáról van szó. A legtöbbet persze te magad tehetnél magadért azzal, hogy néha nemet mondasz. Az sem biztos, hogy a család minden tagjának anyagi és egyéb gondjáért egyedül csakis te vagy a felelős...
 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ha már mindent beszereztél karácsonyra, és a menüt is kitaláltad, ideje lenne picit megpihenni, és a meghittséget keresni – otthonodban és a kapcsolataidban is. Annál is inkább, mert egy jó baráti beszélgetés új összefüggésekre világíthat rá...
 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

A hétköznapok, az elmúlt időszak családi problémái kicsit szétzilálták a régi érzéseket. Hétfőn viszont lehetőséged nyílhat arra, hogy sok közös programmal megerősítsd az egyébként mély érzéseket. Magadnak és a szeretteidnek is csak jót teszel vele.
 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Sok olyan kedvező lehetőséggel találkozol akár már hétfőn is, amelyek kimozdíthatnak a holtpontról. Ám a lehetőség önmagában kevés, a döntés, a tett kizárólag a tiéd. El kell határoznod magad, hogy megszabadulsz a már régen elavult szokásoktól.
 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Talán te is azon szerencsések közé tartozol, akik az év végi jól megérdemelt szabadságukat kezdhetik meg hétfőn, és munka helyett az otthoni feladatokra, a karácsonyi készülődésre koncentrálhatnak. A háztartást olyan rutinnal, gondossággal és ügyességgel oldod meg, aminek csodájára lehet járni!
 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Viszonylag csöndes nap a hétfő, amikor tényleg csak tőled függ, mennyire kavarod fel az állóvizet. Ha a nyugalmat választod, akkor vissza tudsz vonulni – még akkor is, ha párkapcsolatban, családban élsz. Itt az ideje néhány nyugodt órát teremteni, amikor elvonulhatsz a világtól, a családtól és végre picit egyedül lehetsz.
 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Legyél óvatos, mert a kimerültséged és mások figyelmetlensége könnyen bajba sodorhat. Precizitásodat a környezeted akadékoskodásnak érezheti, talán mert nem tudod jól előadni az álláspontodat, az ellenérveket. Legyél kicsit simulékonyabb, s főleg hallgasd meg figyelmesen mások véleményét is!
 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Nehezen engedsz hétfőn az elvárásokból. Ebből fakadnak leginkább a konfliktusaid is: talán a rokonsággal, a párod szüleivel várható kisebb vita. Bármiről is legyen szó, keresd a békességet! Közvetlenül karácsony előtt ez a legbölcsebb döntés.
 

Bak: XII. 22. - I. 19.

A nyugalmat élvezed, azt, hogy végre nem a viták kötik le az energiádat. Azért nem árt persze elemezni azokat a helyzeteket, amelyek a feszültséget okozták. Nyugodtabb, tisztább fejjel könnyen rájöhetsz, hogy nem a világ, hanem a saját hozzáállásod volt téves.
 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Hétfő legyen a rendrakásé: tegyél rendet magad körül, fejezze be a folyamatban lévő munkákat. Közben a lelkedről se feledkezz meg: gondold végig az elmúlt időszak eseményeit, és a hozzájuk fűződő érzéseket. Így tiszta lappal készülhetsz az ünnepekre!
 

Halak: II. 19. - III. 20.

Karácsony közeledtével mások segítésére is egyre több időt szánsz. Sőt, a magánéletedet is képes vagy háttérbe szorítani egy karitatív megbízatás kedvéért, vagy az egyik ismerős, rokon, barát támogatása miatt. Nagyon szép és áldozatos cselekedet, de közben persze magadról se feledkezz el.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: